FAQ

Wat is het retourbeleid? De retourtermijn is 30 dagen, waarvan 14 dagen bedenktijd. Zodra je retourzending bij ons aankomt ontvang je van ons een bevestigingsmail. Het terug te ontvangen bedrag zal binnen 14 dagen op je rekening staan. Verzendkosten voor retour zijn voor eigen rekening. Vermeld bij retour altijd de reden + contactgegevens. 

Heb ik garantie op mijn artikel? Jazeker! Op alle roestvrij stalen producten geldt een garantie termijn van 1 jaar op verkleuring. Heb je andere klachten en/of vragen mag je altijd contact met ons opnemen. Wij kijken graag met je mee naar een passende oplossing.

Is roestvrij staal ook nikkelvrij? Jazeker! Alle roestvrij stalen producten zijn ook nikkelvrij. Is een product niet volledig van roestvrij staal gemaakt dan staat dit vermeld in de product omschrijving.

Hoe meet ik mijn polsmaat? Meet zo strak mogelijk (maar niet knellend) op de knokkel van je pols met een meetlint. Indien je geen meetlint heeft kun je ook gebruik maken van een touwtje, leg deze vervolgens naast een liniaal. Reken geen extra marge bij je polsomtrek, dit doen wij al voor jou.